woensdag 16 maart 2016

5 tips voor het perfecte huwelijksaanzoek
Het is bijna zover…Valentijnsdag. De dag van de liefde, een perfecte dag om je geliefde de grote vraag te stellen. Een huwelijksaanzoek op Valentijnsdag is natuurlijk heel romantisch, maar hoe maak je het uniek en onvergetelijk? Heb je plannen om je partner de grote vraag te stellen? Laat je dan eens inspireren door deze 5 tips voor een extra bijzonder aanzoek.


1. Verras je partner

Uit eten gaan, een bos bloemen, chocolade in hartjesvorm….het klinkt heel cliché allemaal. Wil je echt iets bijzonders van het aanzoek maken? Denk out-of-the box, maak het speciaal en romantisch, maar wees subtiel, want je wil niet dat je partner het gaat vermoeden.

Neem bijvoorbeeld je partner mee terug in de tijd en herbeleef jullie eerste date. Ga naar de plek waar het allemaal begon, in dezelfde stijl, met dezelfde muziek. Doe wat jullie toen ook deden. Is het niet prachtig om het gevoel van toen opnieuw te beleven?

2. Wees creatief en uniek

De beste aanzoeken zijn de creatieve en unieke aanzoeken. Doe iets wat je partner totaal niet van jou verwacht. Dat zal hij/zij echt waarderen.

Ga je toch uit eten, maar het dan bijzonder. Laat bijvoorbeeld vooraf een set bestek maken met een bijzondere tekst of met de grote vraag. Heel persoonlijk en een mooie herinnering aan het aanzoek.
Hou je van koken? Bak dan zelf gelukskoekjes…als ze klaar zijn doe je er voorzichtig de verlovingsring in. Geef de koekjes tijdens een speciaal moment.


3. Zeg het met foto’s

De trend van het moment. Leg je aanzoek vast op foto of video. Wil je zeker weten dat het moment erop staat, huur dan een fotograaf in.

Of zeg het met foto’s. Dat dacht ook de man die zijn vriendin een jaar lang, iedere dag ten huwelijk vroeg door selfies te maken, zonder dat zij het in de gaten had. Maar op de dag van het aanzoek kreeg ze een hele bijzondere film te zien. >> https://youtu.be/ECRqF4BHkGk

4. Wees jezelf

Een huwelijksaanzoek is geen wedstrijd. Het gaat er niet om hoeveel mensen het zien of hoe groots je het aanpakt. Het gaat erom wat jullie verhaal is en hoe special het huwelijk voor jullie is. Wil je je partner voor een groot publiek vragen? Denk er vooraf bij na of je partner dit op prijs zou stellen. Maar vooral, wees jezelf.


5. Vraag hulp

Wil je echt iets bijzonders, een creatieve invulling of gewoon een briljant idee? Denk dan eens aan een aanzoekplanner. Een opkomende trend in Nederland. Een aanzoekplanner helpt je niet alleen met een uniek en bijzonder idee om de grote vraag te stellen, maar kan je ook helpen om het écht te realiseren.Over Astrid Miltenburg - TOPWeddings

Mijn grootste passie is het organiseren van bruiloften, bruidsparen voorzien van de beste adviezen en het maken van een creatieve uitwerking van jullie wensen. Door mijn uitgebreide kennis van de markt, zeer groot leveranciersnetwerk en aanbod van verschillende diensten voor elk budget, help ik bruidsparen om hun droombruiloft te verwezenlijken.

Jullie trouwdag in professionele handen? Of alleen hulp bij een deel van de planning of op de dag zelf? Laten we dan kennismaken. Geheel vrijblijvend. Stuur mij een e-mail of laat je telefoonnummer hier achter, dan bel ik je z.s.m. terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten